Ondernemers

winkelstraat

De binnenstad van Harderwijk is een bijzondere plek om te ondernemen.

De historische binnenstad is aantrekkelijk en biedt een verscheidenheid aan winkels, fijne terrasjes en restaurants. Op de website van Heerlijk Harderwijk vindt u de namen van de winkels en horecagelegenheden in de binnenstad. Bent u ondernemer in Harderwijk of wilt u zich vestigen als ondernemer bezoek dan de website van de gemeente Harderwijk.

Winkels en horecagelegenheden zijn belangrijke spelers in het centrum van Harderwijk. Maar het gedrag van consumenten verandert als gevolg van de komst van internetwinkels en economische ontwikkelingen, waardoor ook de winkelbasis verandert. Onderzoek toont aan dat de hedendaagse consument steeds meer op zoek is naar een ervaring in de binnenstad. Onze oude historische binnenstad leent zich daar perfect voor. En de vele evenementen die elk jaar worden georganiseerd, zijn meer dan een bezoek waard. Daarnaast is de binnenstad een werkgebied en zijn steden steeds populairder om in te wonen. 

Een goed ondernemersklimaat is uitermate belangrijk. Samenwerking tussen de verschillende partijen is daarbij een must. In de binnenstad zijn verschillende ondernemersorganisaties actief. Bureau Binnenstad is voor hun het aanspreekpunt. 2018 staat in het teken van het intensiveren van de samenwerking tussen de ondernemers en de verschillende organisaties. 

Heeft u vragen of kunnen we u verder helpen? Neem dan gerust eens contact op met Renate Slokker, coordinator Ondernemers. Zij is bereikbaar per mail: coordinatorondernemers@bureaubinnenstad.nl of telefonisch via 06-32452848

 


 

222