Heerlijk Harderwijk

heerlijk harderwijk beeld

Heerlijk Harderwijk is de marketingorganisatie van de gemeente Harderwijk.

Heerlijk Harderwijk verzorgt samen met Visit Veluwe en Hanzestedenmarketing, nationale en internationale toeristische campagnes. Naast een uitgebreide website met alle toeristisch informatie voor de inwoners en de bezoekers van onze stad is Heerlijk Harderwijk ook verantwoordelijk voor de social media kanalen zoals Facebook en Instagram. Samen met de lokale ondernemers en de evenementenorganisaties zorgt Heerlijk Harderwijk voor een gastvrije en aantrekkelijke stad.

Heerlijk Harderwijk is samen met deze ondernemers verantwoordelijk voor de citydressing van de stad zodat er een uniform en herkenbaar imago, gedurende de verschillende seizoenen ontstaat. Daarnaast is Heerlijk Harderwijk verantwoordelijk voor de toeristisch informatievoorziening . Bij verschillende informatiepunten, verspreid over de stad kan de toerist terecht voor stadsplattegronden, UitKalenders, stadswandelingen en informatiefolders.

Samen met ondernemers, de gemeente en Visit Veluwe vertegenwoordigt Heerlijk Harderwijk, onze stad op toeristische- en watersportbeurzen. Verder verzorgt Heerlijk Harderwijk campagnes met als doel meer toeristen naar Harderwijk te trekken, die langer verblijven en graag nog een keer terugkomen.

Op de hoogte blijven van onze activiteiten? Bezoek onze website: www.heerlijkharderwijk.nl en like onze facebookpagina: https://business.facebook.com/HeerlijkHarderwijk/

Je kunt ook altijd contact opnemen met Inge van Assen, coördinator Heerlijk Harderwijk. Zij is bereikbaar per mail: coordinator@heerlijkharderwijk.nl of via: 06 43234010.

220